Automatisk ringeanlegg ved Skoelvli gravlund

(09.08.2012) - Denne uka har det vært montør fra Olsen & Nauen klokkestøperi på plass ved Skoelvli gravlund for å automatisere ringeanlegget. Det meste er nå gjort fra deres side, det som nå gjenstår er elektriske arbeid. Dette vil bli gjort fra mandag 13. august og hele anlegget vil dermed være automatisert i løpet av neste uke. Igjen en stor takk til dødsboet som gav oss penger til å få gjort arbeidet.

Oppdatert status for innsamling av midler til kirketaket

(08.08.2012) - Pr onsdag 8. august har det kommet inn kr 16 700.00 på kronerullingskontoen til kirketaket på Bardu kirke. I tillegg har 10 spillere knyttet kirkeforeninga til grasrotsandelen via norsk tipping. På sikt bidrar også dette til at vi får inn penger til å skifte taket på kirka. Takk så langt alle sammen! Men vi trenger flere bidrag, og alt hjelper.

Status kronerulling og grasrotandelen via Norsk Tipping

(30.07.2012) - Det går fremover med kronerullingen til skifte av taket i Bardu kirke. Siden forrige status den 20. juli er det kommet inn kr 3000.00, som betyr at vi pr 30. juli har fått inn kr 11 200.00. Takk til dere som har bidratt, og velkommen til å bidra til dere andre!!!

”Frivillighetspool”

(29.07.2012) - Har du tid til overs og lyst til å bidra med litt frivillig arbeid for menigheten?

Lyst å være vikar som kirketjener i Bardu menighet?

(28.07.2012) - Som vi har skrevet om i tidligere utgaver av menighetsbladet har vi fra tid til annen behov for å skaffe kirketjener til våre gudstjenester/kirkelige handlinger. Dette gjelder spesielt i forbindelse med ferie og avspasering for de ansatte. Siden våre kirketjenere står til tjeneste i alle høytider ville det også vært fint å kunne tilby dem å få fri en gang i blant, for eksempel deler av eller en hel jul/påske .