Sommerkonsert i Bardu kirke

(21.06.2012) - Den 18. juli kl 2030 er det sommerkonsert i Bardu kirke. Detaljer ligger i aktivitetsoversikten nede i venstremenyen.

Det går fort fremover med kirkegjerdet!

(19.06.2012) - Arbeidet med kirkegjerdet går fort fremover. Tirsdag 19. juni var det mange personer i arbeid, og det gamle gjerdet mot parkeringsplassen ble revet. I tillegg fortsatte monteringa og maling av gjerde på E-6 siden. På bildene under får du et lite inntrykk av hvordan det blir seende ut.

Status om kirkegjerdet!

(18.06.2012) - Nå er arbeidet kommet så langt at oppsett av gjerdet rundt kirka har startet. I dag mandag 18. juni møtte det opp mange frivillige og gjerdet blir nå sakte men sikker montert. Et etterlengtet arbeid er i ferd med å bli fullført, og det blir meget pent.

Nå kommer menighetsbladet!

(15.06.2012) - Menighetsbladet vil være på plass i postkassene her i Bardu i løpet av de nærmeste dagene.

De annonserte dugnader ferdig for i år

(15.06.2012) - De annonserte dugnader sommeren 2012 er nå ferdig. Det har vært et variert oppmøte rundt om kring på gravlundene men tendensen som har vist seg de siste år med at dugnadsvilligheten er størst ute ved kapellene og oppe ved Innset slo til i år også.