Stat-kirke – hva nå?

(27.07.2012) - Mange har fått med seg at Grunnloven ble endret 21. mai. Men ikke alle vet at kirken har vært og er en viktig pådriver i prosessen. Og nå er stat og kirke på rett vei–hver sin vei.

Kirkeskyss i Bardu?

(26.07.2012) - Bardu menighet har gudstjenester hver søndag, enten i Bardu kirke eller i ett av kapellene, i Salangsdalen, Nedre Bardu eller Øvre Bardu. Gudstjenestene starter normalt kl. 1100.

Status kronerulling til nytt kirketak

(21.07.2012) - Kronerulling i forbindelse med å finansiere nytt tak til Bardu kirke er kommet godt i gang. Pr 20. juli er det kommet inn kr 8200.00 til kronerullingskontoen vår. Men mye gjenstår før vi er i mål og vi oppfordrer enda flere til støtte tiltaket. En stor takk til de som har bidratt så langt.

Grasrotandelen via Norsk tipping

(18.07.2012) - Ønsker du å bidra økonomisk til at vi får skiftet taket på Bardu kirke? I så fall har du nå en enkel måte å gjøre det på.

Dagens gladnyhet!

(26.06.2012) - Vi har lenge hatt planer om å montere automatisk ringeanlegg ved Skoelvli gravlund i Nedre Bardu. På grunn av økonomiske forhold har vi ikke hatt mulighet til å realisere dette.

Referat fra menighetsrådsmøte 20. juni 2012

(21.06.2012) - Referat fra menighetsrådsmøte onsdag 20. juni 2012 ligger på linken under.

Sommerkonsert i Bardu kirke

(21.06.2012) - Den 18. juli kl 2030 er det sommerkonsert i Bardu kirke. Detaljer ligger i aktivitetsoversikten nede i venstremenyen.

Det går fort fremover med kirkegjerdet!

(19.06.2012) - Arbeidet med kirkegjerdet går fort fremover. Tirsdag 19. juni var det mange personer i arbeid, og det gamle gjerdet mot parkeringsplassen ble revet. I tillegg fortsatte monteringa og maling av gjerde på E-6 siden. På bildene under får du et lite inntrykk av hvordan det blir seende ut.

Status om kirkegjerdet!

(18.06.2012) - Nå er arbeidet kommet så langt at oppsett av gjerdet rundt kirka har startet. I dag mandag 18. juni møtte det opp mange frivillige og gjerdet blir nå sakte men sikker montert. Et etterlengtet arbeid er i ferd med å bli fullført, og det blir meget pent.

Nå kommer menighetsbladet!

(15.06.2012) - Menighetsbladet vil være på plass i postkassene her i Bardu i løpet av de nærmeste dagene.

De annonserte dugnader ferdig for i år

(15.06.2012) - De annonserte dugnader sommeren 2012 er nå ferdig. Det har vært et variert oppmøte rundt om kring på gravlundene men tendensen som har vist seg de siste år med at dugnadsvilligheten er størst ute ved kapellene og oppe ved Innset slo til i år også.

Det arbeides godt med kirkegjerdet!

(13.06.2012) - Arbeidet med å få det nye kirkegjerdet på plass skrider frem takket være dyktige frivillige i bygda. Det som skal rives på det gamle gjerdet er stort sett gjort, nå jobbes det med å spyle vekk gammel maling fra tverrliggere og stolper.

Fra 1. august står vi uten graver

(08.06.2012) - Som vi har informert om tidligere har Bardu Maskin AS sagt opp graverkontrakten med Bardu menighet fra og med 1. august i år. Med dette som bakgrunn har vi offentlig lyst ut ledig kontrakt for graving på gravlundene våre.

Finansiering av nytt kirketak

(07.06.2012) - Bardu menighet har søkt om å knytte seg frivillighetsregistret og videre til grasrotandelen gjennom Norsk Tipping for å skaffe midler til skifte av taket på Bardu kirke. Siden menigheten er å anse som et offentlig organ ble denne søknaden avvist.

"Luleå orgelet" levert ! ! !

(07.06.2012) - I forbindelse med at Bardu kirke fikk nytt orgel for litt over 2 år siden, har vi prøvd å selge det gamle (såkalte Luleå) orgelet. Dette har ikke vært en enkel prosess, og vi var nesten på nippet til å gi opp.