Konfirmantleiren 2008

I oktober 2008 var konfirmantene på leir på Skoghus på Senja.

Konfirmantleiren er en super anledning for å bli bedre kjent med konfirmantene mens det ennå er lenge igjen av konfirmantåret. Leiren har blitt en tradisjon, og noe vi ser fram til hvert år.

30. oktober - 2. november dro 46 av årets konfirmanter til Skoghus på Senja, sammen med 8 MILKere og ledere. Her skulle helga fylles med masse sprell, Paint Ball, turer, undervisning, musikk, latter, spill, mat, lange netter, Talentiade, gudstjeneste, rolige kvelder, "Snusen" og romvasking!

Fredag var det klart for å bryte ned evt sjenanse, og for å bli kjent. Gjennom ulike leker ble latternivå og luftfuktigheten i rommet betydelig høyere!

 

 

Tema for undervisningen denne helga var "Tvil og Tro", og Einar formidlet på en veldig engasjerende måte dette temaet. Senere på lørdag ble konfirmantene delt inn i grupper, der de jobbet med ulike bibeltekster. Vi hadde samtale om menneskers opplevelse av tvil og tro i møte med Jesus, og tekstene ble dramatisert i fellesgruppa etterpå. Noen jobbet også med sang og musikk opp mot samme tema.

 

Innhold Planlegge Aktiviteter