Blomsterfond

I Bardu kan du kjøpe blomsterkort å gi til pårørende til minne om avdøde isteden for blomster.

BLOMSTERFONDET vårt

I Bardu menighet har vi blomsterfond! Fondets midler går til forskjønnelse av våre gravlunder i alminnelighet slik som beplanting av ymse slag, plantejord, blomsterkasser, sittebenker, lys, lønn for sommerhjelp, etc. Midlene kan ikke brukes til pynting av den enkelte grav.

I forbindelse med begravelser kan du gi et kort istedenfor blomster. Kortet har bilder av alle våre kapeller og Bardu kirke, en ferdig trykket tekst og mulighet til å skrive en personlig hilsen. I en begravelse blir kortene lagt i våpenhuset og de pårørende får blomsterkortene under minnesamværet. Dette er ei fin ordning som erstatter blomster og kranser i en begravelse og samtidig er med å opprettholde pene og stelte gravlunder i vår kommune.

Blomsterkort koster kr 150,- og fås kjøp på menighetskontoret og hos våre kontaktpersoner i Nedre Bardu, Øvre Bardu og i Salangsdalen. Det er mulig å betale kontant, med bankkort eller med Mcash på menighetskontoret. Du kan også ringe eller sende e-post til Menighetskontoret, så skriver vi kortet for deg og bringer det til kirke/kapell.

Takk for at du kjøper blomsterkort og gir ditt bidrag til forskjønnelse av våre gravlunder.

Blomsterkort kan fåes kjøpt hos følgende:

Grete Øverås Fossberg - Altevannsveien - 913 94 117
Bitten Hanstad - Sørdalsveien - 915 87 110
Kristianne Brandmo - Beredskapsveien - 958 47 604/77 18 37 17
Alf Harald Lund - Bonesveien - 970 49 466/77 18 41 80
Menighetskontoret - 3. etasje servicesenteret - 77 18 52 60/e-post sekreter@bardumenighet.no

Blomsterfondkonto er; 8317 18 06 200